banner
Activiteitenraad

 

We hebben op school een activiteitenraad. De activiteitenraad is een raad die is samengesteld uit ouders van leerlingen uit elke groep. Zij zijn aanspreekpunt voor de leerkrachten. De activiteitenraad zet zich in voor verschillende activiteiten gedurende het hele schooljaar. Zoals bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerst en het lenteontbijt.

De activiteitenraad is vooral een “doe- raad” en u bent dan ook regelmatig- ook onder schooltijd - praktisch aan het werk voor Het Avontuur. Denkt u hierbij aan het organiseren van het kerstfeest, meegaan op excursies, sportdagen en ga zo maar door. Een groot deel van de werkzaamheden wordt samen met andere ouders gedaan. Een lid van de activiteitenraad is dan de coördinator hiervan. Op deze manier proberen we zoveel mogelijk ouders bij de diverse activiteiten op school te betrekken.

De ouderbijdrage wordt  beheerd door de administratief medewerkster van de school.

De activiteitenraad bestaat uit een groep ouders die de school helpen bij het voorbereiden van activiteiten zoals het Sinterklaasfeest, kerstdiner en sportdagen. Ook zijn zij tijdens de activiteit zelf aanwezig. Omdat wij deze activiteiten niet volledig uit het schoolbudget kunnen betalen, vragen wij een vrijwillige ouderbijdrage. Aan het begin van het schooljaar ontvangt u hierover een brief. Ook kunt u precies zien waar de bedragen aan uitgegeven worden. Het is altijd mogelijk om een betalingsregeling te treffen.

right_image